Bent u geselecteerd?  

Hartstikke leuk! Dit betekent namelijk, dat wij een hoop werk voor u uit handen gaan nemen. U krijgt de lastige maar leuke taak, om iets in het huis uit te zoeken wat wij met professioneel apparatuur voor u gaan reinigen.

Misschien is de keuze voor u al snel gemaakt en is de kans aanwezig dat u eindelijk van die rode wijn vlek afscheid mag nemen….. of die olievlek in het tapijt waar u zich zo aan ergert. DIE VLEK waar u waarschijnlijk verscheidende keren uw energie in heeft gestoken. DIE VLEK waar u keer op keer uw best heeft gedaan om uit uw stoffering te krijgen, maar eigenlijk alleen maar erger en groter is geworden….. DIE VLEK….. zou wel eens verleden tijd kunnen zijn!!!!

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u het moeilijk vind om een keuze te maken. Want u heeft helemaal geen last van vervelende vlekken of slijtage op uw vloer, bankstel of trapbekleding. Nou gelukkig maar!

TOCH zou het ontzettend zonde zijn als u van deze bijzondere aanbieding geen gebruik zou kunnen maken… vind u niet? Het leuke aan ons apparatuur is de veelzijdigheid ervan. Dus u hoeft geen probleem in het huis te hebben (of te creëren!) om ons bij u thuis uit te kunnen nodigen. De medewerkers die Bio Investment Healthcare Equipment vertegenwoordigen, volgen verschillende doorlopende trainingen waardoor zij voldoende kennis hebben vervaardigd, om samen met u en uw eventuele partner iets te bedenken waar u waarschijnlijk niet zelf aan zou hebben gedacht. De resultaten zullen u verbazen!

Wat kunnen de vertegenwoordigers van Bio Investment Healthcare Equipment met het geïmporteerde Multifunctionele reinigingsapparatuur uit Amerika eigenlijk?

Dankzij de veelzijdigheid, de beste technieken en materialen wordt ons apparatuur ingezet om verschillende soorten stoffering te onderhouden. Of het nu om hoogpolig tapijt, bouclé, frisé, synthetisch of scheerwol gaat, Bio Investment Healthcare Equipment heeft het beste apparatuur om de klus te klaren.

Hiernaast wordt het reinigen en onderhouden van vloeren zoals laminaat, plavuizen, natuursteen, grind, linoleum en diverse houten vloeren, een eenvoudig karweitje.

Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in het bestrijden van de uitwerpselen van de huisstofmijt. Allergieën, CARA-aandoeningen en atopisch eczeem zijn dankzij ons apparatuur verleden tijd. Deze voorbeelden zijn maar een greep uit de mogelijkheden die worden aangeboden door Bio Investment Healthcare Equipment.

Maak het uzelf niet te moeilijk en laat u verbazen over de mogelijkheden en reinigingstechnieken welke toegepast kunnen worden bij u thuis. KOSTENLOOS! (een kop koffie of een glaasje fris zou wel lekker zijn)

Vul hieronder uw gegevens en actiecode in. Wij nemen binnen 72 uur contact met u op om een afspraak in te plannen. Bent u niet (meer) in het bezit van een actiecode, maar u was wel geselecteerd om gebruik te maken van deze kosteloze actie? Vermeld dit dan hieronder, tezamen met uw gegevens.

Heeft u geen actiecode in uw bezit? En u bent ook niet geselecteerd. Verstuur dan hieronder uw gegevens met woonplaats en postcode naar ons toe. Binnen 72 uur krijgt u informatie over eventuele dergelijke acties en selectierondes bij u in de buurt.

Tot Snel!

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp / Actiecode

Uw bericht